sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Raksalaisen joulu - Puustellitoimitus!

Tällä viikolla olikin sitten jo kauan odotettu puustellitoimituksen aika. Tiistaina saapuivat kiintokalusteet, ja niiden kimppuun käytiinkin heti. Valmiiksikoottuna toimitetut kalusteet tuntuivat ensin täyttävän koko asunnon, mutta kun oikeita koloja alkoi löytyä niin tilatkin rupesivat taas hahmottumaan. Vessa sai kaksi liukulaatikoin varustettua kaappia.

Ovet ovat korkeakiiltovalkoiset, tosin nyt vielä suojamuovit päällä. Tasot 40mm laminaattia.

Keittiö jäi omiin ennakkoluuloihin nähden tilavammaksi kuin mitä olin ajatellut. Kaapeissa samat ovet kuin vessassakin, paitsi yläkaapeissa alumiini/maitolasiovet. Kulma-allaskin löysi tiensä paikalleen, ja välitilaan/seinään laitettiin nestemäistä kangastapettia. Kyseessä on siis "kuitumönjä" joka sekoitetaan ämpärissä ja levitetään lastalla seinään. Väriksi valikoitui "You 7", joka ei sinällään sano mitään, mutta on siis hopeanharmaa kuitu jossa seassa kultahippuja. Kyseistä kangastapettia maahantuo suomessa Suomen Betonileimasin, jolla on myymälä Kangasalla http://www.sbl.fi/.


 Kodinkoneista tiskari ja induktiotaso ovat jo paikallaan, molemmat Samsungin kuten kaikki muutkin tulevat olemaan, liesituuletinta lukuunottamatta.

Kodinhoitohuoneen kaappien ovet ovat hieman "perinteisemmät", peilikuviolla. Taso on samaa kuin muuallakin. Vetimethän puuttuvat vielä kaikkialta.

Puustellilta otimme myös eteiseen kaapin sekä tuulikaappiin liukuovet, jonka taakse tulee vaatesäilytys.

Kiintokalusteiden lisäksi haimme kuluvalla viikolla myös lauteet. Tilasimme lauteet Puumarkusta. Tällä hetkellä ylä- ja alalauteet on saatu paikoilleen, väli- ja alaritilät sekä selkänojat vielä laittamatta. Myös kuidut pitää pujotella ja tehdä kiukaalle ja kiululle aukot.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti