sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

LVI:tä, sähköä ja talonäytös

Heti alkuviikosta maanantaina saapuivat Terawatin LVI-asentajat, laittoivat kaikki hanat paikalleen ja lattian putkiin veden kiertämään. Lämmöt kytkettiin lattiaan päälle kuitenkin vasta torstaina, kun sähkäri oli saanut Tehowatin kytkettyä. Nyt on kivan lämpöiset lattiat :) Ilmanvaihtokojekin asennettiin torstaina, joten ilmanvaihtokin pelittää.
Keittiön hana tilattiin ison meren tuolta puolen, lightinthebox-kaupan kautta. Hanan pää on "jatkovarrella", saa siis vedettyä letkun sinne minne haluaa, lisäksi hanan päähän syttyy valo kun vettä päästää. Kuvasta tarkkasilmäisimmät pystyvät bongaamaan myös astianpesukoneventtiilin - damixan elektroninen "nappula". Kodinhoitohuoneeseen päädyimme laittamaan Moran hanan, jossa on pesukoneventtiili hanassa itsessään.
Pesuhuoneeseen suihkuksi tuli Oraksen Hydra käsisuihkulla varustettuna, sekoittajaksi Hansgrohen mallistoa, kivalla peilipinnalla. Kyllä kelpaa suihkutella.
Sähkäri kävi tällä viikolla myös tekemässä osan hommistaan valmiiksi, saatiin pistorasioita jo melko paljon sekä kattoon tulevat uppovalot toimintaan. Valoina on joka paikassa samat, Airamin Planex ledit. Antavat mukavasti valoa, eikä liian kylmän sävyistä. Olohuoneen valot ovat lisäksi himmennettävät.




Kiintokalusteisiin saatiin myös vetimet paikoilleen, ja keittiössä myös sokkelit sekä kodinkoneet, jääkaappia lukuunottamatta (odotellaan saapuvaksi..). Liesituuletin asennettiin Puustellin poikien toimesta, pysyypähän ainakin katossa.

Keskiviikkona pidettiin myös Kastellin puolesta talonäytös, jossa paikalla oli myös Puustellin edustaja. Kävijöitä oli ihan mukavasti.
Loppuviikosta on ehkä ollut huomattavissa lievää "taisteluväsymystä", ja varsinkin viikonlopun työt ovat rajoittuneet ns. pikkujuttuihin, kuten varaston lattian maalaukseen, kynnyslistoihin ja siivoukseen. Alkuviikosta pitäisi ponnistaa sauna valmiiksi, ja sitten lähinnä odotellaan saunan lasiseinän ja keittiön välitilan lasin saapumista, jotta sähkäri voi tehdä työnsä loppuun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti